Szüreti napon jártak elsőseink

Az óvodánk a Hajdúháti Hétmérföldes értékteremtő és értékmegtartó projekt szervezésében szüreti mulatságot tartott. Vidám, és szemmel láthatóan sikeres rendezvény vendégei lehettünk az első évfolyammal. Bigyóka Bohóc műsorára hívták meg az óvodások tanulóinkat. A színvonalas előadás után megkóstolhatták a "nagy elsősök" a szüreti mulatság fő produkcióját, az ovisok által készített finom mustot.

Hajdúháti Hétmérföldes Értékteremtő és Értékmegtartó Projekt

Míg a gyerekek kóstolgattak és játszottak - nosztalgiáztak az óvoda szeretett udvarán, addig mi óvoda- és iskolapedagógusok éltünk az alkalommal és hasznos beszélgetéseket folytattunk. Kiváló alkalom volt ez arra, hogy az első évfolyamosok eredményeiről, sikereiről, helytállásáról beszámoljunk, illetve visszajelzésekkel éljünk az óvónénik felé. Hasznos volt a beszélgetés azért is, mert az óvónénik el tudták mondani, mely gyerekeknél milyen tapasztalataik voltak az elmúlt 3-4 év alatt, mire érdemes odafigyelnünk a gyermekek tehetségeinek kibontakoztatása során.

Erről szól az iskola-óvoda átmenet elnevezésű kapcsolattartásunk. Örülünk az alkalomnak és reméljük, hamar viszonozhatjuk nyílt napunkon az óvoda vendégszeretetét.

Képek az eseményről