Hasznos információk a III. Kráter Kupáról

Tisztelt Szülők, kedves Gyerekek!

2016. április 9-én, szombaton a nagyhegyesi kiserdei szabadidőparkunkban futóünnepet szervezünk III. Kráter Kupa Futóünnep Nagyhegyesen címmel.

A gyermekfutamokról

Gyermekeink jelentkezését várjuk a gyermekfutamokban, melyeket az atlétika sportág szabályai szerint korcsoportonként rendezünk az alábbi számokban:

  • 500 m Óvodás gyermek kategória - 1 kiserdei kör
  • 500 m I. kcs (2007-ben vagy később születettek) - 1 kiserdei kör
  • 1000 m II. kcs (2005-2006-ban születettek) - 2 kiserdei kör
  • 1000 m III. kcs (2003-2004-ben születettek) - 2 kiserdei kör
  • 1500 m IV. kcs (2001-2002-ben születettek) - 3 kiserdei kör

A gyermekfutamok 08.30 órakor kezdődnek!

A távot teljesítő valamennyi gyermeknek ajándékkal készülünk. Továbbá kategóriánként az I-III. helyezettek egyedi emlékérmet, pólót és támogatóink ajándékát kapják. Gyermekfutamaink fő támogatója a RÉGIÓ Játékkereskedés.

A gyermekfutamokra kizárólag a helyszínen lehet nevezni. Kérjük, hogy a regisztrációhoz időben érkezzenek!

Regisztráció: 07.30-tól!

Gyerekek a felnőtt futamokon?!

Igen! Már tavaly is vállalták tanítványaink közül a 3 és az 5 km-es távokat néhányan. Ez azért is izgalmas, mert a felnőttek közt futhatnak és a szép befutóérem minden teljesítő jutalma.

Idén arra számítunk, hogy nagyon sokan megértik tanulóink közül: a 3 km teljesíthető táv. Persze 5 km-re is van jelentkezőnk. Fontos, hogy előzze meg felkészülés a versenyt. Szükséges az is, hogy felhívjuk a gyerekek figyelmét, hogy a hosszú távú versenyeken az elsődleges cél: teljesíteni becsülettel a kitűzött célt. A leggyorsabbak valószínűleg a felnőtt sportolók közül kerülnek ki. Tanítványainknak pedig külön jutalommal készülünk. Egy a verseny logójával ellátott tornazsákot kapnak azok a tanulók, akik teljesítik a felnőtt távok valamelyikét.

A 3 ÉS AZ 5 KM-ES TÁVOKRA NEVEZNI KELL!! Nevezés a fusshegyes.hu oldalon. A nevezés minden nagyhegyesi lakosnak ingyenes!

A 3 km-es táv útvonala

Az 5 km-es táv útvonala

Szorítsatok a jó időért! Számítunk rátok! Hajrá Nagyhegyes!