Meghívó a szoboszlói Közgázból

Kedves Diákok, Kedves Felnőttek!

Az alábbi felhívás mindenkinek szól aki, nyitott a jövőre, aki érdeklődő, aki keresi a lehetőségeket. A hajdúszoboszlói Közgazdasági Szakközépiskola (Berettyóújfalui Szakképzési Centrum KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLÁJA) felhívását osztjuk meg.

Mindenki tudja, hogy mennyire nehéz egy előttünk álló hétvégét emlékezetes programokkal feltölteni. Az iskolában, a munkahelyen – szabadidőnkben – csak a ránk váró hétvégére gondolunk! Válogatunk a sokféle lehetőség közül, találgatjuk, hogy melyik ígérkezik a legjobbnak?
Mi ebben a döntésben igyekszünk segíteni akkor, amikor egy olyan programra hívjuk fel a figyelmet, ami még:

sohasem volt,
minden évben megrendezésre kerül,
az egész országot megmozgatja,
eldöntheti a jövőt,
új kapukat nyit ki mindenki előtt.
2016. április 15-én este – a Szakmák Éjszakáján - olyan rendezvényre invitáljuk Önöket, ahol minden megtörténhet.
Az intézmény játékos keretek között megmutatja önmagát, felfedi a közgazdaság rejtett, bonyolult, de mégis bőrünkön érezhető hatásainak titkait, közösen elmerülhetünk az informatika csodálatos világában. Mozgalmas és kreativitást igénylő programokkal tesszük tartalmassá a péntek estét, annak érdekében, hogy egy kellemes hétvége napjai kellőképpen meg legyenek alapozva.
A legkülönfélébb vetélkedők nyertesei tombolasorsoláson értékes dolgokat nyerhetnek és az est egy hangulatos tábortűz mellett válik emlékezetessé.
Ne hagyja ki senki, mert a BSZC Közgazdasági Szakközépiskolája minden korosztály számára hasznos és emlékezetes estét szervez.

Várunk, hogy lásd, amit kínálunk!

Biri Imre
tagintézmény-vezető

BSZC
Közgazdasági Szakközépiskolája
Hajdúszoboszló