Bodony 4. nap - képek

Kedves szüleink!

A negyedik napról röviden:

Reggeli után Bükkszékre utaztunk a fürdőbe. Tekintettel a felhős és nem túl meleg időjárásra, a benti Fürdőházba váltottunk 3 órás jegyet. (Ez a jegy bentre és kintre egyaránt érvényes.) A benti medencékből, ahogy az idő melegedett egy kicsit, egyre többen kivágyakoztak a külső medencékbe és a csúszdákra. A kevésbé fázósak tehát csúszdáztak is és az élménymedencében a sodrófolyosót is kipróbálták. Hamar elröpült a három óra, de elég volt. Kellemesen elpilledtek a gyerekek. A buszon - míg az étterembe utaztunk vissza - csend volt. Ebédre zöldséglevest kaptunk és rántott sajtot sült burgonyával. Egy morzsa nem sok, annyi nem maradt a tányérokon...

A délutánt egy bolti séta kivételével a táborhelyen töltöttük. Készültünk az esti tábortűzre, a főzésre. Játszottunk, sportoltunk. Este aztán sofőrünk, Pista bácsi egy nagyon finom paprikás krumplit készített nekünk bográcsban kolbásszal. Degeszre ettük magunkat ismét. Aztán tábortűz. A napot az udvaron rögtönzött kertmozizással zártuk. A vetítés kb. fél tizenegykor ért véget. Tartalmas nap volt. Hamar elaludtunk.

Ma délelőtt tábort zárunk, délben ebéd után indulunk Gyöngyösre a Mátra Múzeumba. Onnan aztán hazafelé vesszük az irányt. Poroszlón a terveink szerint megállunk fagyizni, sétálni. Este 6-7 körül várjatok bennünket!

Üdvözlünk mindenkit!

Fotók a 4. napról