Jutalomtáborozás Földesen

Aktívan pihentek

Az Atlétikai Diákolimpián elért megyei szintű sikereik jutalmaként táborozott az I. és II. korcsoport leánycsapat Földesen 2017 június 27 - 29. Valódi felüdülést jelentett ez a pár nap a gyerekeknek. A táborhely egybenyílik a stranddal, így a kánikula is elviselhető volt. Fürödtünk, úsztunk, ugráltunk a medencébe, homok-kézilabdáztunk, tollasoztunk, teniszeztünk, petangoztunk, kártyáztunk, társasoztunk, sakkoztunk...

A strandon egy meleg vizes családi medencét és egy hideg vizes úszómedencét használtunk, melyekben jól szórakoztunk. Sokan most ugrottak először fejest, bombát, pörgőt, "kis-törököt", indián-fejest vagy "lazacot". Bőven volt alkalom az úszás gyakorlására is. Aki búvárkodni vágyott, megkereshette az elveszett fülbevalót. (Meg is találta!)

Egy hétköznapi gyermek a strandolós nap után már csak enni és heverészni képes általában. Na, az atlétikás csajok nem! Miután Roland bácsit jól elfárasztották a vízben, Brigi nénivel lehetett tanulni a homok-kézilabdát, tollasozni, reggel a 400 méteres körpályán rótták a köröket. Imi bácsi és Katika néni kártyázott és teniszezett velük. - Este 10 körül esti mesét, altatódalt kaptak, hogy végre elcsendesedjenek, másnapra gyűjthessék az erőt.

Emlékként néhány fotót is készítettünk.

GalériaJutalomtábor Földesen

Videós lejátszási lista a lányok medencébe ugrásairól