Nyári napközi - 1. hét

Idén ismét megnyitotta kapuit az iskola azon gyerekek előtt, akik részt kívánnak venni a nyári napközis táborban.

Az első hét igazi kánikulával kezdődött. A szervezők ezt kihasználva jobbnál jobb programokkal kedveskedtek a gyerekeknek.

Első nap kisétáltunk a Keletire. Kagylót, csigát, köveket gyűjtöttünk, visszafelé pedig megpihentünk a Daru-tónál. Voltak, akik körbe sétálták a tavat, mások kocsihúzó versenyt rendeztek. De akadt, aki lubickolt is a tóban. Persze csak térdig.

Másnap már a balmazújvárosi fürdő volt a cél. Mint ahogy minden évben, idén is ez volt a legnépszerűbb program. A gyerekek nagyon jól érezték magukat. Több diák is megköszönte a csoport nevében a strandolást a kísérőtanároknak! A képek magukért beszélnek!

Szerda délelőtt sem unatkoztunk. Biciklis akadályverseny, íjászat, homokvárépítő-verseny, illetve kézműves foglalkozás várta az érdeklődőket, ahol fonástechnikákat ismerhettek meg, gombból illetve gyöngyből készíthettek láncot kedvük szerint. A gyerekek lelkesedését még a zápor sem hűtötte le.

Negyedik nap délelőtt került sor a Ki mit tudra? A csapatok hétfő óta lelkesen készültek a megmérettetésre. Volt egyéni, páros és csapat produkció is.

Az utolsó napon csapatok közötti kiütőversenyre került sor. Közben sokan kézműves foglalkozáson vettek részt. A hetet értékeléssel és fagyizással zártuk.

Köszönjük Nagyhegyes önkormányzatának támogatását!

Az első héten a szervezők:

  • Bertalan Attila
  • Juhászné Beke Andrea
  • Juhászné Preznánszky Zsuzsa
  • Saxinger Ágnes
  • Tomasovszki Ilona

GalériaNyári napközi - 1. hét