Farsang 2016

Közös az ünnep

Sok-sok szülő személyes munkája, családok, osztályközösségek összefogása, gyermekek lelkesedése, pedagógusok odaadása, és még sorolhatnánk, hogy mi minden kellett ahhoz, hogy a télűző mulatságunk ilyen színvonalas, sikeres legyen.

Ebben az évben is akadt két bátor kiállású műsorvezetőnk, akik vidámságukkal, talpraesettségükkel megadták a farsang alaphangulatát. Hüse Bogi és Dobi Betti a hatodikból élték a szerepüket.

Nyitótánc

Negyedikeseink nyitótánca szokás szerint fergeteges sikert aratott. Szép ruhákban, szép zenére igazi báli nyitótáncokat láthattunk, keringőt és cha-cha-chát. Az ünnepi produkciókat aztán oldott humorral is megfejelték, hiszen a "Nézését meg a járását" refrénű dalt mindenki kacagva tapsolta végig. Gratulálunk a gyerekeknek, a szülőknek, az osztályfőnököknek, Bartha Évának a ruhákhoz és köszönjük a táncot betanító Hartmann Pannának az élményt.

Jelmezes felvonulás

Megfigyelhető egy örömteli tendencia, miszerint a farsangi jelmezek egyre több gyermeknél a családi munkát, az otthoni készülődést tükrözik. Szerencsére egyre kevésbé divatosak a kölcsönzött jelmezek. Ennek eredményeként pedig színvonalas, ötletes, szebbnél szebb jelmezekben gyönyörködhetünk! Nagyon sok tanuló beöltözött az alsósaink közül. Alig akadt egy-két gyermek osztályonként, aki nem vett részt a jelmezes felvonulás élményében.

Modern tánc

A modern tánc egy új keletű hagyomány. Óriási siker, hiszen mai zenére, látványos koreográfiát táncolva, nagyon lelkes és jó mozgású lányok adják elő. Sikítva tapsoltak nagyon sokan a produkciónak. Gratulálunk a gyerekeknek és Szabóné Szatmári Éva tanárnőnek is a szakkör sikeréhez!

Tombola, büfé

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy egy ilyen rendezvény csak közös munka gyümölcse lehet. Köszönjük a szülőknek az ajándékokat a tombolához, a harmadikos szülők tombola-árusítását, a tanító nénik tombolasorsolásának levezetését, a negyedikesek szüleinek a büfét, az ott kapható finom falatokat és frissítőket! Köszönjük a Nagyhegyesi Művelődési Háznak a helyszínt, a vendéglátást és a hangosítást!

Rendezők

A Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola Farsangi bálját rendezte: a DIÁKÖNKORMÁNYZAT - Gratulálunk!

Videó

Fotók

Több, mint 450 fotó található a Galériában erre a hivatkozásra kattintva.