Siker a Kincskereső Versenyen!

A győztes csapat

Szeptember 22-én rendezték a hajdúszoboszlói Pávai Vajna Ferenc Általános Iskolában az idei felső tagozatos Városi Kincskereső Vetélkedőt.

Ezen a megmérettetésen rendszerint a gyermekeknek egy előre kiadott ifjúsági regénnyel kell a legapróbb részletekig megismerkedni, és ott játékos versenyen a lehető legjobban szerepelni. Idén ez a könyv Nógrádi Gábor A gonosz hét napja című regénye volt. Nem csak tudásra, de gyorsaságra, csapatmunkára és találékonyságra is szükség volt a versenyen, amellett, hogy tudjuk: egy csipetnyi szerencse is mindig szükségeltetik.

Kunkli Nóra tanárnőnk két csapatot készített fel a Városi Kincskereső-re. A hetedikesek: Hüse Dorina, Dézsi Boglárka, Nagy Balázs. A nyolcadikosok: Csőke Mariann, Halász Sarolta, Juhász Boglárka.

Örömünk,

hogy a hetedikesek csapata a legelőkelőbb I. helyen végzett. Név szerint: Hüse Dorina, Dézsi Boglárka és Nagy Balázs. Felkészítő: Kunkli Nóra

Nagyon büszkék vagyunk rátok!

Ezúton is köszönjük a Pávai Vajna Ferenc Általános Iskola szíves vendéglátását és Molnár Enikő tanárnő áldozatos munkáját!

Nógrádi Gábor - A gonosz hét napja Hüse Dorina, Dézsi Boglárka, Kunkli Nóra, Nagy Balázs Csőke Mariann, Kunkli Nóra, Halász Sarolta, Juhász Boglárka A megérdemelt oklevél emléklap