Mesemondó versenyt és rajzversenyt hirdetünk!

Mesemondó- és rajzverseny

Kedves alsó tagozatos gyerekek! Kedves Szülők!

Idén is meghirdetjük a mesemondó versenyünket, melyet szokásunkhoz híven rajzversennyel párosítunk.

Mesevár Mesemondó Verseny

Ahogy arról már bizonyára a tanítóktól is értesültetek, november 20-án 14.00 órától tartjuk iskolánk könyvtárában a mesemondó versenyt. Az 1. és 2. osztályos tanulók egy kategóriában versengenek egymással, illetve a 3. és 4. osztályosok szintén egy kategóriában indulnak. A kb. 3-5 perces mesék, illetve verses mesék november 20-i előadására szeretettel várunk benneteket és szüleiteket! Legyen ez egy olyan izgalmas és szép meseünnep, mely az előző évekhez hasonlóan minden érdeklődőt elvarázsol!

Mindkét kategóriában 1-3 helyezést hirdetünk. Az első helyezettek jutalma még, hogy továbbjutnak a hajdúszoboszlói Pávai Vajna Ferenc Általános Iskola Városi Mesemondó Versenyére, ahol Hajdúszoboszló, Ebes, Hajdúszovát általános iskoláinak győzteseivel mérhetik össze tehetségüket.

Mesebeli állatok - rajzverseny

  • A verseny témája: mesebeli állat(ok)
  • Technika: szabadon választott
  • Méret: A/4-es rajzlap
  • Határidő: november 10-ig az osztálytanítónak kell leadni a pályamunkákat. Hátoldalán legyen rajta a versenyző neve és osztálya.
  • Értékelés: A legszebb rajzokat kiállítjuk az iskolánk aulájában. November 20-án a mesemondó versenyen kihirdetjük korcsoportonként az első három helyezettet. (Az 1-2. osztály az egyik korcsoport, a 3-4. osztály a másik korcsoportot alkotja az értékelésben.)

Mindenkinek sikeres felkészülést kívánunk!