Halloween party az 5.a-ban

Halloween 5.a

Október 17-én, pénteken az 5.a osztály tanulói Tündike nénivel emlékezetes osztálybulit tartottak.

Hamarosan itt a karácsonyi készülődés ideje. Hagyományaink szerint az ötödikesek adják majd a műsort. Ők már decemberben nagy lázban égnek, míg más évfolyamok Mikulás bulikat szerveznek. Márpedig az osztálybuli nekik is jár! Ezért döntöttek úgy, hogy a Halloween party kiváló alkalom a frissen felsőssé vált osztály számára egy közösségkovácsoló eseménynek. Így Tündike néni is jobban megismeri újdonsült osztályát és a gyerekek is oldottabb hangulatban lehetnek vele.

Persze egy ilyen esemény soha nem aznap kezdődik. Jelmezre van szükség, szervezni kell, hogy ki hozza a süteményt, a pogácsát, a tortát, ki készül közösségi játékkal, ki zenével, ki állítja össze a totó feladatait, és még sorolhatnánk. Tehát lázas készülődés előzte meg a péntek délutáni party-t.

16.00 órakor kezdtünk gyülekezni. Először is megcsodáltuk egymást, azaz elszörnyülködtünk egymás jelmezén, maszkján, megjelenésén. Az első sokkot és kacagást követően megtartottuk a vetélkedőt: ez kvízjátékból, keresztrejtvényből és totóból állt. Majd székfoglalót játszottunk. Ezt mindig nagyon élvezzük. Rémisztően gyönyörű kísértetkastély-tortánk volt és több tálca süteményünk (amiből már közben-közben lopkodtunk egy-egy falatot...) Zenével és tánccal folytattuk az ünneplést.Sok fotó is készült. Ez is nagyon jó buli volt, akárcsak a többi.

Néhány fotó a buliról