Hajrá Futás! Hajrá Gyerekek!

I. Nagyerdei gyermek futóverseny 2015.

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Nagy örömmel értesültem az I. Nagyerdei gyermek futóverseny versenysorozatról. Egy kiváló kezdeményezés, ahol a gyerekek a saját korcsoportjukban próbálhatják meg az erejüket, a tehetségüket. Alkalmat nyújt a futás, a sport és a mozgás megszerettetésére.

Sokak számára ismerősen cseng az Oxigén Kupa, mely évek óta egy nagyszerű erdei futóverseny-sorozat a debreceni Nagyerdőn. Ingyenes és sokan csak a futás öröméért látogatják/látogatták. Ennek a folytatásaként is értelmezhető ez az új kezdeményezés, mely a gyerekeket célozza. A helyszín ugyanaz, a versenysorozat ingyenes és garantáltan nagy örömöt nyújt a versenyző gyerekeknek és családtagjaiknak. Aki egyszer eljut ide, valószínűleg vissza is vágyik.

Rossz hír, hogy én nem tudok ott lenni ezen a versenyen, ezért a szülőknek önszervező módon kellene eljuttatni az érdeklődő és versenyezni vágyó gyermekeket! Ezért is születik most ez a bejegyzés, hogy hátha átragad a lekesedésem valamely szülőre, aki felajánlja pl. a Facebookon, hogy szívesen elviszi a saját gyermekét és ha fér, akkor helyet ajánl fel más gyerekeknek is az autóban.

Az I. Nagyerdei gyermek futóverseny egy sorozat melyet már harmadik alkalommal rendeznek meg most szombaton. (2015. július 4. 10:00) Én csak most szereztem róla tudomást, de jó hír, hogy bármikor be lehet kapcsolódni.

Részlet a versenykiírásból

A verseny helye:

Debrecen, Nagyerdő. Rajt: 500 m-re a temető sarkától (Köztemető 3-as számú kapu, körforgalom) befelé az erdőben. ( 1 kör: 1490 illetve 2436 méter). Amennyiben az erdő talaja az időjárás következtében az adott verseny lebonyolítására alkalmatlan lenne, úgy az adott verseny egy későbbi időpontban kerül megrendezése. A változást itt a honlapon és a Facebook-on, HAJRÁ FUTÁS csoportban – tesszük közzé.

A versenyek ideje:

  • 2015. május 9. szombat
  • 2015. június 13.szombat
  • 2015. július 4. szombat
  • 2015. augusztus 29. szombat

Időrend:

  • 10:00 Gyermek Fiú – Leány Nyuszi – futam 1,5 km ( 1 kör ) 2008. január 1. után születtek
  • 10:25 Serdülő I. Fiú – Leány futam 2006 – 2007 2,5 km ( 1 kör )
  • 10:50 Serdülő II. Fiú – Leány futam 2004 – 2005 3 km ( 2 kör )
  • 11:15 Serdülő III. Fiú – Leány futam 2002 – 2003 3 km ( 2 kör )

A verseny rendezője:

“HAJRÁ FUTÁS” Egyesület

Szervező:

Cseke István

A verseny résztvevői:

14 év alatti gyermekek

Előnevezés:

A verseny napját megelőző pénteken 13 óráig itt a www.hajrafutas.hu honlapon, vagy az istvancseke55@gmail.com email címen ( név, születési év, város, vagy egyesület, versenytáv, email cím).

Mindenki csak a saját korosztályának megfelelő távon indulhat!

Nevezés a helyszínen:

A verseny napján:

  • Gyermek 1,5 km 9:50-ig, Serdülő I. 2,5 km 10:15-ig,
  • Serdülő II. 3 km 10:40-ig, Serdülő III. 3 km 11:05-ig.
  • A helyszínen nevezni kizárólag személyesen, 12 év alatti gyermek esetében csak nagykorú hozzátartozó jelenlétében lehet.

Rajtszámok kiadása:

Az a futótársunk, aki első alkalommal vesz részt a versenyen, ideiglenes rajtszámot kap, amelyet a verseny után le kell adni a versenyközpontban.

A következő versenyre elkészítjük az egyedi rajtszámot. Ezt a verseny után már nem kell leadni, a futó elviheti, a továbbiakban minden versenyen ezt a rajtszámot kell viselnie. Aki az egyedi rajtszámát otthon felejti, az ideiglenes rajtszámot kérhet.

A versenyen nevezési díj nincs!

A hivatalos versenykiírás ezen a linken olvasható!

Fülöp Roland