Esőnapot hirdetünk

Döntenünk kellett...

és nem kockáztatunk. Az áprilisi időjárás szombaton tréfát űz velünk. Számítanunk kell esőre, ezért a kiserdei gyermek-futamokat áttesszük április 23. szombatra.

Eredeti célunk ugyan csorbul, - hiszen elsődleges céljaink között szerepel, hogy pozitív példát állítsunk gyermekeink elé azzal, hogy látják a felnőtt futókat - de azt szeretnénk, hogy minél többen vegyenek részt a gyermek-futamokon. Az óvodások és a kisiskolások se maradjanak ki a futóverseny örömeiből. Ezért inkább jó időben rendezzük meg a gyermekek versenyét.

Aki csak teheti, jöjjön ki 10 órától az iskola elé és szurkoljon a nagyhegyesi és a vendég futóinknak .

A 3 - 5 - 13 - 21.5 km-es futamokat megrendezzük

Az esőnap forgatókönyve

A rendezvényközpont, az öltözők és a mosdók az általános iskola aulájában kapnak helyet. Itt lesz a megnyitó, az eredményhirdetés is.

(Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola, Nagyhegyes, Kossuth u. 39. - a korábbi versenyközponttal, a kiserdővel szemben.)

  • 09.00 Polgármesteri köszöntő, megnyitó (Bajusz Istvánné Nagyhegyes község polgármestere, Fülöp Roland főszervező)
  • 08.30 - 09.30 Regisztráció a felnőtt futamokra
  • 10.00 Közös bemelegítés (Nagyhegyesi Táncos Fitness Klub)
  • 10.10 Közös RAJT a megszokott helyről (Az általános iskola előtti gyalogos átkelőhelyről.)
  • 10.50 Eredményhirdetés a 3 km-es futamon és az 5 km-es POLGÁRŐR- futamon (Dr. Antal Zsuzsanna, Fehér Attila, Tóth Attila - Megyei Polgárőr Szövetség elnök, Balogh László, Barnucz Szilvia)
  • 11.00 órától folyamatosan EBÉD az óvoda ebédlőjében
  • 12.20 Eredményhirdetés a 13 és a 21 km-es futamokon. (Bodó Sándor, országgyűlési képviselő, Postáné Nagy Beáta, Fülöp Roland)

Sok gyermek nevezett a 3- és 5 km-es futamra

Ha mégsem esne 10 és 11 óra között, akkor ezzel nincs is probléma. Tegnapi híradásunkban már jeleztük, hogyan vállalható esőben a kitűzött cél: Szombatra 18 C fokot ígérnek és gyenge esőt, kisebb záporokat. A szél sem lesz erős. (10-15 km/h). A futó hőérzete hozzávetőlegesen 10 fokkal melegebb futás közben. Arra kell tehát ügyelni, hogy a verseny előtt legyen szárazon, melegítsen be, és a célba érést követően azonnal öltözzön át száraz ruhába. Az öltözéshez külön tantermet nyitunk a lányoknak/nőknek és a fiúknak/férfiaknak.

Várunk mindenkit szeretettel!
Nagyhegyesi Futóklub