Diák-önkormányzati nap Karácsony előtt

Diák-önkormányzati nap Karácsony előtt

Vetélkedő - Sport - Kézművesség

December 13-án, szombaton Diák-önkormányzati-napot tartottunk.

Sportverseny

A délelőtt folyamán minden évfolyam egy játékos sportversenyen vett részt a kis tornateremben. Csige Imre és Udvarhelyi Zsolt tanár bácsik ötletes feladatokkal készültek. Erzsike néni pedig szigorúan és korrekt módon látta el a versenybírói feladatát. A versengés mindig fokozott hangulatban zajlik, különösen, ha a szurkolótábor lelkes. És bizony ebből minden évfolyamnak kijutott... a szurkolók biztatásától jó, hogy hallássérülést nem szenvedtünk... :-)

"Fele sem igaz"

A "Fele sem igaz" vetélkedő feladatait Margó néni állította össze. Minden évfolyamon akadt kacagni-való, hiszen a feladatok típusa magában hordozta a humort: a pedagógusoknak, akár a helyes, akár a helytelen választ úgy kellett előadniuk, hogy az bárkit megtévesszen. Ez bizony sokszor sikerült is...

Kézműves foglalkozás

Minden osztály készített saját kezűleg karácsonyi díszeket is, melyek a Nagyhegyesi Karácsonyi Forgatag napján a falu karácsonyfáját díszítik majd. A Nagyhegyesi Karácsonyi Forgatagról már korábban írtunk, programját közzétettük.

Ajándéktárgyak

Ezúton is köszönjük a szülők és a pedagógusok áldozatos munkáját, mellyel a csodaszép ajándéktárgyakat, díszeket készítették!

További fotók a sikeres rendezvényről