Beiratkozás megerősítése

Kedves leendő elsős Szülők!

A beiratkozás második szakaszában 2020. április 28. 0:00 óra és 2020. május 15. 24:00 óra között a szülők megerősítik a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskolába történő felvételt.
A beiratkozás második szakaszában azoknak a szülőknek, akik a gyermeküket a lakóhely/életvitelszerű tartózkodási hely szerinti körzetes iskolába kívánják beíratni, nem kell a külön jelentkezést benyújtaniuk, mert automatikusan felvételre kerülnek. Ebben az esetben csak egy megerősítést kell küldeniük. Ebben az időszakban a szülő személyes ügyintézés keretében vagy elektronikus úton erősítheti meg gyermeke beiratkozási szándékát a körzetes iskolába.

Személyes ügyintézéssel történő megerősítés: minden hétköznap 8-13.30 a Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola titkárságán a kötelező járványügyi óvintézkedések betartása mellett.
vagy telefonon: 06/52/566-000
vagy emailen: verespeter.alt.isk@gmail.com

Határidő: 2020. május 15.

Elektronikus úton történő megerősítés esetén a KRÉTA e-Ügyintézés felületén keresztül.
https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap
- Amennyiben van már iskolás korú gyermeke, akkor rendelkezik az iskolától kapott felhasználónévvel és jelszóval a KRÉTA rendszerhez, de nem tudja, hogy az iskola KRÉTA rendszerét milyen webcímen érheti el, akkor keresse meg, majd válassza ki az intézményét, ezután kattintson a "TOVÁBB A KRÉTA OLDALÁRA" gombra és ott be tud jelentkezni a KRÉTA programba.
- Amennyiben nincs iskolás gyermeke, egy ideiglenes regisztrációval tud belépni a felületre: ideiglenes regisztráció esetén kérjük, adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (meghatározott ügytípusok esetén pl. beiratkozás), majd jelentkezzen be az elektronikus ügyintézés felületére. Amennyiben nincs ideiglenes felhasználó neve, kérjük, hozzon létre egyet!
A felületen az iskola kiválasztásával és a gyermeke OM azonosítójának beírásával megtalálja a gyermeke adatait, és ki tudja egészíteni a hiányzó adatokat (pl. telefonszámok, etika/ hit-és erkölcstan oktatás), majd erősítse meg a jelentkezését!

Határidő: 2020. május 15. 24:00

Molnár Enikő
intézményvezető-helyettes