Becsengettek!

2019. szeptember 2-án a Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskolában újra megszólalt az iskolacsengő, ami az új tanév kezdetét jelentette. Gyermekzsivajtól lett hangos az iskola.

A 4.a osztályosok verssel és dallal köszöntötték társaikat, tanáraikat és a megjelent vendégeket. Leendő elsőseinket az óvónénik is elkísérték az iskolába, sőt a gyerekek verset is tanultak az évnyitó alkalmából.

Kissné Burzuk Mária intézményvezető asszony tanévnyitó beszédében a nyári táborokról adott tájékoztatást. Megköszönte a Berettyóújfalui Tankerület és Nagyhegyes Község Önkormányzatának támogatását. Kiemelte, hogy intézményünk valamennyi diákja ingyen kapta a tankönyveket, és az iskola két új érintőképernyős panellel gazdagodott. Az Önkormányzat beiskolázási támogatással segítette a családokat.

Külön szólt a 1. és 8. osztályos tanulókhoz, hiszen fontos események előtt állnak, ezért még jobban kell figyelniük a tanulásra. Hagyományainknak megfelelően a 8. osztályosok adták át az iskola jelvényét az 1. osztályosoknak.

Intézményvezető asszony az új tanévre kitartást, szorgalmat, sok sikert és jó egészséget kívánva, megnyitotta a 2019/2020-as tanévet.

A fotókat Radóczné Farkas Renáta szülő készítette. Köszönjük!

Tóth Sándorné

GalériaFotók