Vedd fel a kesztyűt, mert itthon vagy!

Mert itthon vagyunk!

Az otthonában pedig mindenki szeret rendet, tisztaságot tartani. Senki nem dobálja tele az ágyát szeméttel. Sem a lakását.

Az udvarunkon is szeretjük a tisztaságot. A rendben tartott kertet, a szépen lenyírt füvet. A házunk előtt szeretjük tisztán látni még az árkot is. Dühítő, ha az utcákon, tereken, a mi kiserdőnkben, a kerékpárút vagy a szántóföldekre vezető mellékutak mentén valaki otthagyja a szemetét.

Dühítő és érthetetlen. A törvény is bünteti, mégis vannak ilyen emberek. Egyet tehetünk, ha élhető környezetet szeretnénk magunknak: alkalmanként összefogunk és újra meg újra rendet teszünk életterünkben. Persze felvetődik a kérdés, hogy miért éppen én, hiszen nem én szemeteltem? Ez igaz. De ha mindenki így gondolkodik, előbb vagy utóbb ellep bennünket. Jót tenni pedig igenis jó. Ilyen értelemben is. Erre hívunk most mindenkit! Diákjainkat és szüleiket!

Tegyünk közösen a tisztább Nagyhegyesért a TESZEDD! mozgalom keretében!



Iskolánk, Nagyhegyes Község Önkormányzatával és a Nagyhegyesi Polgárőr Egyesülettel összefogva csatlakozott az országos TESZEDD! önkéntesen a tiszta Magyarországért mozgalomhoz.

Gyülekező: 2017. szeptember 15-én (pénteken) 15 00 -tól a Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskolában.

Minden osztályból várunk minimum 5 szülőt is az önkéntes mozgalmunkhoz a tisztább településünk érdekében!

Közösségi szolgálatba is jelentkezhetnek volt diákjaink, melyet beszámítanak az 50 pontjukba.