Tanévnyitó ünnepség

Szeptember 3-án reggel újra megszólalt a csengő iskolánkban. Tanévnyitó ünnepségre hívott diákot, szülőt, pedagógust.

Vendégeink között köszönthettük Bajusz Istvánné polgármester asszonyt, Kovácsné Biri Irmát, a Tündérkert Óvoda és Bölcsőde intézményvezetőjét, Szatmáriné Máté Évát, a Nebuló Alapítvány kuratóriumának elnökét és Nagyné Szőke Krisztinát, a szülői munkaközösség vezetőjét.

A 2. osztályosok és a 3. osztályos német szakkörösök hangulatos műsorral búcsúztak a nyártól és köszöntötték az új tanévet. A versekkel, dalokkal, tánccal színesített előadást Bokács Ferencné, Juhászné Beke Andrea és Tomasovszki Ilona tanították be a gyerekeknek. Elsőseink versek segítségével idézték fel az óvodai éveket, elköszöntek az óvodától és bizakodással fordultak az iskolai munka felé.

Kissné Burzuk Mária intézményvezető ünnepi beszédében tájékoztatást adott a nyári táborozásokról, a nyári szünetben elvégzett munkákról. Külön köszönetet mondott az Önkormányzattól kapott támogatásokért. Mint minden évben, most is példamutatásra ösztönözte a nagyobbakat és elsőseinknek jó munkát kívánt.

A hagyományoknak megfelelően, a nyolcadik osztályosok iskolánk jelvényével avatták fel az elsősöket, majd a 66. tanévre sok örömöt, sikereket és eredményekben gazdag munkát kívánva nyitotta meg az új tanévet az intézményvezető asszony.

Bokács Ferencné

GalériaFotók

Címke: