Tanévnyitó fotókkal

Idén is szeptember 1-jén 08.00-tól tartottuk a tanévnyitó ünnepségünket iskolánk díszudvarán.

Tanulóinkon és pedagógusainkon túl sok szülő jelenlétének örülhettünk. Annak ellenére, hogy hétköznap reggele volt, sokan megtisztelték gyermekük szereplését, évnyitó ünnepélyét. Vendégünk volt még Bajusz Istvánné polgármester asszony, Kovácsné Biri Irma, a Tündérkert Óvoda intézményvezetője, Szatmáriné Máté Éva, a Nebuló Alapítvány kuratóriumának elnöke, Juhászné Nagy Erzsébet, kuratóriumi tag, Nagyné Szőke Krisztina, a szülői munkaközösség elnöke.



A megnyitó vidám műsorában másodikosaink verseltek és énekeltek. A szeptemberi iskolakezdés hangulatát megelevenítő jelenetet Remenyikné Győrfi Judit és Karácsonyné Hákli Gyöngyi tanító nénik tanították be a gyerekeknek.

Kissné Burzuk Mária, intézményvezető ünnepi beszédében elismeréssel említette a nyári táborokat: a gelenaui tábort, a földesi atlétikai edzőtábort, az úszó tábort, napközis tábort, olvasó tábort, futball tábort, kézilabda tábort. Megköszönte az önkormányzat támogatását, ismertette a tankerület által elvégzett újításokat.

Intézményvezető asszony idén is külön figyelmet fordított a nyolcadikosainkra és az elsősökre. A legnagyobbak egy év múlva a középiskola tanévnyitóján állnak majd. Hogy melyik iskolának az ünnepélyén, az rajtuk múlik. Biztató szavakkal látta el őket, elsőseinknek pedig eredményes munkát kívánt.

Iskolánk 65. tanévét kezdte meg szeptember 1-jén. Boldog pillanatokkal, türelemmel, figyelemmel, erővel és jó egészséggel teli, eredményes tanévet kívánt nekünk Marika néni.

Elismeréssel köszönte meg Postáné Nagy Beáta előző öt tanéven át tartó áldozatos munkáját az intézményvezető-helyettesi beosztásban és köszöntötte Kunkli Lászlónét, mint idén a helyére lépő intézményvezető-helyettest.

Elsőseink is készültek



Szatmáriné Farkas Éva és Balogh Szilvia óvónénikkel idén is közös dallal és versekkel készültek az óvodából iskolába lépő elsősök.

Iskolánk jelvényével avattuk az elsősöket



Már hagyomány, hogy a tanévnyitón a nyolcadikos diákjaink iskolánk jelvényét tűzik fel a kis elsősök ünneplő ruhájára. Ünnepségeinken, versenyeken tanulóink ezen jelvény viselésével fejezik ki kötődésüket iskolájukhoz. Az ötödik osztályosok is ajándékokkal kedveskedtek az iskolát kezdő nebulóknak: tőlük ceruzát és radírt kaptak.

GalériaTanévnyitónk képei

Képes beszámolónkat Agárdi Lajos tanár úrnak köszönjük.

Címke: