Néptáncgálára készülünk

Kedves Szülők!

Mint arról már mindenki értesülhetett, május 25-én, pénteken 17:00 órakor kezdődik a művelődési házban a néptánc gála.

KEZDŐDIK AZ ÖSSZEFOGÁS

Eljött az ideje egy újabb összefogásnak, mely ismételten sikerre viszi a Nebuló Alapítvány és az iskola által szervezett néptánc gálát. Tavaly ez nagyon jól sikerült. Minden feladatnak volt gazdája, gyűltek szép számmal a tombolafelajánlások, támogatókat gyűjtöttek a tettre kész szülői aktivisták. A bevétel pedig a Nebuló Alapítvány és a Diákönkormányzat készleteit töltötte újra. Szükség is volt rá, hiszen ebből támogatják a kirándulásokat, színház látogatásokat, eszközbeszerzéseket, versenyekre utaztatásokat, táborokat, erdei iskolát... azaz: ezek a pénzek a gyermekeinkhez jutnak vissza.

Hogyan segíthetek?

  • A szendvicsek készítéséhez osztályonként 2 fő jelentkezését várjuk az alsó tagozatos osztályokból. Jelentkezni Kállai Erika (Deák Bence és Lilla anyukája) szülőnél lehet. - Aznap déltől készülnek majd a szendvicsek a művházban.
  • A szendvicsek és sütemények árusítása a gála ideje alatt a szokásos formában zajlik majd. Ehhez is várjuk a jelentkezéseket Kapusiné Melindánál (Kapusi Alex és Róbert anyukája). A felső tagozatos osztályokból egy-egy főt.
  • Osztályonként 3 tálca édes süteményt kérünk. Azt, hogy ki, mit süt, azt Aranyné Bói Andreánál (Arany Balázs és Nóri anyukája) jelezzétek.
  • Belépő- és tombolaárusításra Véghné Erikánál (Végh Zsófia anyukája) lehet jelentkezni.
  • Mindenkitől várjuk a tombolafelajánlásokat. Ez döntő jelentőségű. És az is, hogy időben érkezzenek ezek a felajánlások.
  • Külső támogatók segítségét is várjuk, hiszen a gyermekeinkért sokan szívesen segítenek. Találjuk meg őket! Mozgassuk meg ismeretségi köreinket. Mindennemű segítség (anyagi hozzájárulás támogató jeggyel, tombolafelajánlás) jól jön.
  • Aki nem tud jönni a gálára, ám szívesen áldoz a gyermekek támogatására, annak lehetősége lesz TÁMOGATÓI JEGYET vásárolnia 500, 1000, 1500 és 2000 Ft-os címletekben. Ezt megteheti az osztályfőnököknél és a kihelyezésre kerülő gyűjtőpontokon.
  • Támogatási forma még az átutalás is a Nebuló Alapítvány bankszámlájára. Bankszámlaszámunk: 59900012-10000018

A SZÜLŐK

Fontos csatolmány

A lap alján, a csatolmányban támogatási kérvény található, melyben részletezzük azt is, hogy mire költöttünk, illetve mire szeretnénk még ebben az évben.