Mikulás-buli a felsős osztályokban

Az alsósoknál délelőtt járt a Mikulás és csomagot osztott. Erről már hírt adtunk. A felsős osztályok már másképp ünnepelnek. Ma délután több osztály is bulit tartott. Ez azt jelenti, hogy közös játék után - mely totó, vetélkedő, activity, humoros feladatok, stb. - táncolnak, buliznak a gyerekek. A 7.a osztályt meglátogatta a hatodikosok "Mikulás-nénije", neki énekeltek is. Igazán vidámra sikerült a délután.

A hatodikosok bulijáról

Ismét jó kis bulit tartottunk! Volt csapatverseny, a Mikulás is ellátogatott hozzánk a krampuszaival, ajándékozás előtt a meghitt hangulat eléréséhez elénekeltük a Fenyőfák alatt c. dalt. Mindenki örült az ajándékának, volt, aki majdnem "kibújt a bőréből"! (Kiss Gabi) Az egyik szervező (Hüse Boglárka) csillagszórót osztott mindenkinek, sajnos mire mindet meggyújtottuk a végére már csak az utolsó égett.
Táncoltunk is, a hangulatot fokozandó, az osztályfőnök mindenkinek világítós karkötőt adott. ...és természetesen a szülőknek köszönhetően egyfolytában ettünk, ittunk!

A 7.a, a 6.a és a 6.b osztály december 4-i osztálybulis képeinek galériáját folyamatosan bővítjük. A fotókat az info@nagyhegyesiskola.hu címre küldhetitek!

Fotók az osztálybulikról