Mentsünk együtt életeket! - FELHÍVÁS!

Rád is gondoltunk!

Igen, személyesen Téged is megszólít ez a felhívás. - Gyere és segíts!

Ha elég sokan vagyunk és egy kicsit összefogunk, akkor március 25-én, vasárnap Nagyhegyesre egy defibrillátor kerül.

Ugye, számíthatunk rád? Ebben eddig is nagyok voltunk együtt!

Nagyhegyes lakosai összefogásból már oly sokszor jeleskedtek. Elég, ha a papírgyűjtések sikerére gondolunk, vagy a Gazdálkodj Akkusan! győzelmeinkre. (2017-ben ismét megyei első helyezést értünk el az elemgyűjtésben.) De a sportokban is sikerült már bizonyítanunk, hiszen eddig hatszor láttuk vendégül megyénkből és távolabbról érkező futókat úgy, hogy mi is szép számmal futottunk velük. Aztán ott volt a fecskeszámlálásunk sikere vagy az ifiseinknek a szavazatgyűjtés... Csak néhány hangos siker a közelmúltból.

Most egy defibrillátort nyerhetünk Nagyhegyesnek!

A Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola és a Nagyhegyesi Polgárőr Egyesület kezdeményezéséhez reméljük minden nagyhegyesi intézmény, egyesület, csoport, klub, sok-sok - nem nagyhegyesi - rokon, ismerős, kolléga társul majd.

Mit kell tennem?

Na, ez a beszéd! - Regisztrálj és gyere el 2018. március 25-én 09.30-kor Debrecenbe a Jótékonysági Rotary Futásra! Meg ne ijedj, mindössze 2 km. És akár végig is sétálhatod. A lényeg, hogy indulj el a rajttól és érkezz célba. Mindezt úgy tedd, hogy a Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola csapatához regisztrálsz. Ha mi leszünk a legtöbben, akkor Nagyhegyesen végre lesz egy újraélesztő készülék, mellyel életeket menthetünk. - Ugye megéri?!

Hol és hogyan regisztráljak?

Ezen a nevezési felületen csak a neved, a nemed és a születési dátumod kell kiválasztani, majd a nevezési lap alján keresd ki a Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola csapatát. - Ennyi! Aztán futunk együtt egy jó ügy érdekében.

Nevezés, itt: http://www.debrecenikilometerek.hu/jelentkezes/jotekonysagi_rotary_futas...

Még valami!

Oszd meg, add tovább, beszélj róla, lelkesíts! Ez az összefogás mozgatórugója. Tavaly a Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium 828 fővel nyerte el az újraélesztő készüléket. - Rajtunk a sor.