Licitáljon, mert ezzel is adományoz tanulóinknak!

A segítség egy formája

Árverésre bocsát a Nebuló Alapítvány egy Metabo POWERMAXX BS BASIC SET Akkus fúró-csavarozó készletet és egy Blue Clean AR117 Magasnyomású mosót.

Ez is egy módja most annak, hogy segítsünk a Nabuló Alapítványnak, céljaik eléréséhez.

Licitáljon és nyerjen!

Teendők

  1. Ha még eddig nem tette, most lájkolja az iskola Facebook oldalát. Így nem marad majd le semmiről ami a licitet érinti, illetve a gyermekeivel/iskolával kapcsolatos hírekről is értesítést kap.
  2. A licitálás szabályai: Ajánlatot tenni kizárólag a Facebook bejegyzés hozzászólásaiban lehet.; Licitlépcső: 1000.- Ft.; Az árverés mindkét termék esetében 2018. május 27-én 24:00 órakor zárul. (Vasárnap éjfélig tehet ajánlatot!)
  3. A Metabo POWERMAXX BS BASIC SET Akkus fúró-csavarozó készletet kikiáltási ára: 10.000.- Ft ---> LICIT itt!
  4. A Blue Clean AR117 Magasnyomású mosó kikiáltási ára: 5.000.- Ft ---> LICIT itt!
  5. Térjen vissza a bejegyzéshez, hogy lássa, valaki pályázik-e még a választott termékre!
  6. Nagylelkűsége gyermekeink örömét, fejlődését, tanulmányi munkájuknak minőségét szolgálja! - KÖSZÖNJÜK!

Mire költ a Nebuló Alapítvány?

Csak röviden a közelmúltról:

  • A kuratórium tagjai (Juhászné Nagy Böbe, Nagyné Szőke Kriszta és Szathmáriné Máté Éva) nem kapnak fizetést a Nebulóból, sem akármilyen anyagi juttatást. Önként végzik, akárcsak ti az Szülői Munkaközösség tagjai, vagy a szülők a szülői munkájukat.
  • Mire költöttek májusban: Erdei iskola 901.000 Ft, filharmónia bérlet és utazás: 56.950 Ft
  • Mit szeretnének: Csak annyit, hogy lehetőségeikhez mérten támogassanak minden kérést, amellyel kapcsolatban az iskola az Alapítványtól anyagai segítséget kér. Legyen megfelelő anyagi fedezetünk, illetve tartalékunk is a váratlan kiadásokra.
  • Az alapítvány az iskola egyik anyagi támasza, mely a kirándulásokat, színház látogatásokat, eszközbeszerzéseket, versenyekre utaztatásokat, táborokat, erdei iskolánk megvalósításában nyújt biztonságot.