Köszönetnyilvánítás

Kedves Gyerekek, Szülők, Pedagógusok!

2020. április 9-14. között tavaszi szünet!

Kifejezetten fontos, hogy a tavaszi szünetet és a Húsvét ünnepét a pedagógusok, a tanulók, a szülők is valóban pihenéssel töltsék.
Ezért a szünetre semmilyen tanulási kötelezettséget ne rójunk a gyerekekre. Nincs házi feladat, de még szorgalmizni sem szabad.
Kikapcsolódás, pihenés legyen a feladat mindenkinek!

A koronavírus járvány terjedése miatt bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend szerinti oktatás bevezetése óta eltelt 4 hétben, mi pedagógusok hatalmas lendülettel, kreativitással, elkötelezetten fogtunk hozzá a megváltozott körülmények között a tanításhoz.
Elismerésemet és köszönetemet szeretném kinyilvánítani minden pedagógus kollégának!

Kérek mindenkit, tartsatok ki és továbbra is támogassátok egymást az előttünk álló hetekben.
Köszönöm a szülők gondoskodó figyelmét és türelmét, hiszen a tantermen kívüli oktatás csak úgy lehet eredményes, ha segítik gyermekeiket a tanulásban, a napirend kialakításában.

Kérem a kedves szülőket, hogy gyermekeik érdekében az elkövetkező nehéz hetekben is legyen napi munkakapcsolat a szülői ház és az iskola között, hiszen csak ily módon lehet orvosolni a felmerülő problémákat, csak ily módon lehet a gyerekeket úgy segíteni, hogy a helyes úton maradjanak.

Köszönöm a tanulók fegyelmezett munkavégzését és kérlek benneteket, hogy az elkövetkező hetekben is tanuljatok és viselkedjetek példamutatóan. Tanuljatok úgy, hogy év végén elmondhassátok: „Én mindent megtettem azért, hogy sikeresen folytathassam tanulmányaimat a következő tanévben.”Tanáraitoktól, szüleitektől ehhez minden segítséget megkaptok.

Boldog pillanatokkal, türelemmel, figyelemmel, erővel és jó egészséggel teli eredményes munkát kívánok mindenkinek!

Kissné Burzuk Mária
intézményvezető