Karatézni szeretne a gyermek?

Honnan ez a hirtelen jött lelkesedés?

Múlt szerdán (április 13.) délután iskolánk tornatermében karate bemutatót tartott a Balmazújvárosi Kyokushin Karate Klub. Sokan meglepve láttunk köztük nagyhegyesi gyerekeket, iskolánk tanulóit. Mert bizony vannak, akik focira nem járnak, mert nem szeretik, nem tartják magukat tehetségesnek a labdajátékban, de azért a sportra, a test és a lélek karbantartására vágynak. Ők átjárnak heti két-három alkalommal Balmazújvárosra karate edzésre.

Láthattuk, Posta Roland és Bettina, Kiss Péter és Gábor már nagyon ügyesek a formagyakorlatokban. Sőt, a fiúk szemünk láttára játszi könnyedséggel törték ripityára puszta kézzel a tetőcserepeket. A bemutató nagyon hatásos volt. (Még talán túl hatásos is, hiszen az udvaron a kisebbeket rendre kellett intenünk, nehogy kárt tegyenek magukban vagy egymásban...) :-)

Az edzést vezető mester pedig felvetette: ha Nagyhegyesről elég jelentkező lesz, akkor szívesen megtartja itt helyben az edzéseket. Érdemes tehát jelentkezni! Karate után érdeklődni, edzésre jelentkezni lehet Postáné Nagy Beáta intézményvezető-helyettesnél az iskolában.

Fotóalbum a karate-bemutatóról

Fényképek ezen a linken.