Ismét kincseket gyűjtöttünk Hajdúszoboszlón

Ismét kincseket gyűjtöttünk Hajdúszoboszlón

Minden évben megrendezi a gyermekek körében is nagy sikernek örvendő Kincskereső Versenyt a Pávai Vajna Ferenc Általános Iskola. Ezen a megmérettetésen a gyermekek feladata az, hogy a lehető legalaposabban felkészüljenek egy szépirodalmi regényből. Két éve a Két Lotti volt a feladott regény (akkor első lett iskolánk csapata), tavaly a Kincskereső kisködmön (a harmadik helyen zártunk). Idén ismét ragyogó győzelemmel tért haza egyik csapatunk.

Kobialka Tímea (4.b) beszámolója

Január 22-én a Veres Péter Általános Iskola 2 három-három fős csapata Kincskereső versenyen vett részt Hajdúszoboszlón, a Pávai Vajna Ferenc Általános Iskolában. Móra Ferenc, Rab ember fiai című könyvéből kellett megoldani a játékos, fejtörő feladatlapokat. A feladatok közt volt keresztrejtvény, de az se maradhatott ki, hogy a szereplők nevét kell megkeresni a betűrengetegből. A sok villámkérdés és a „Ki mondta, kinek”című feladat is kihagyhatatlan feladat volt.

A verseny végén szorosan, de emellett izgalmasan ilyen eredmények születtek:

Az „Újságíró” csapat - 1. helyezettek lettek

  • Nagy Boglárka
  • Kobialka Tímea
  • Veress Hunor

A „Segédtanár” csapat - 7.helyezést értek el

  • Szilágyi Hajnalka
  • Juhász Noémi
  • Szatmári Fanni

Felkészítő tanár: Tóth Sándorné, Margó néni

SZÉP MUNKA, NAGYHEGYES!

Kobialka Tímea 4.b.

Ismét köszönjük a hajdúszoboszlói Pávai Vajna Ferenc Általános Iskolának a színvonalas versenyt és a szíves fogadtatást!

Rab ember fiai

Oklevél - Kincskereső verseny 2015
Emléklap- Kincskereső verseny 2015