Hamarosan visszatérhetünk a megújult tornatermekbe

Úgy tudjuk, a hivatalos átadás december 9-én lesz, de az 1-2. osztályosok már hétfőtől birtokba vehetik a megújult zsibongót.

Energetikai átalakítás zajlott a zsibongó és a nagy tornaterem épületén. Új, műanyag nyílászárók kerültek a régi ablakok helyére, a padlás és a külső falak szigetelést kaptak. Kívülről teljes megújulásként hat a változás.

A KEOP-5.7.0/15-2015-0015 azonosító számú projekt keretében Magyarország Kormánya és az Európai Unió támogatásával történt Nagyhegyes Község Önkormányzata középületeinek energetikai korszerűsítése.

Iskolánk így a zsibongó és a nagy tornaterem szigetelésének, nyílászáró cseréinek örülhet. A fűtés így hatékonyabbá válik, a meleg az épületben marad, a gyerekek nem fognak fázni. Erre számítunk amellett, hogy bizony a külső látványában is megújult komplexumok szépen mutatnak az iskola épületegyüttesében. Reméljük, vigyázni is tudunk majd értékeinkre.

Roppant hálásak vagyunk az elvégzett újításokért Nagyhegyes Község Önkormányzatának. A munkálatok az iskolai tanítást-tanulást nem zavarták, könnyen tudtunk kommunikálni. A fejlesztés végeztével a takarítási munkálatok során nagy segítséget kaptunk a közmunkásainktól, akik gyorsan, hatékonyan és pontosan dolgoztak. Mindent köszönünk!

A hivatalos átadás december 9-re várható. Azután a nagy tornateremben is tudunk újra testnevelés órákat, edzéseket tartani. Visszaállhat a tornaóráink rendje, mire a valódi hidegek megérkeznek.