Földesi nyelvi tábor 4. nap

TÁMOP 3.1.4./C-14-2015-0034 " Innovatív iskolák fejlesztése" projekt keretén belül " A Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola innovatív iskolafejlesztési projektje"

Hol is jártunk?

Igen! A négylevelű lóhere inváziónál... Szóval sokan találtak és sokat. Meg még pompás cserebogarakat, este szentjánosbogarak világítottak, de egy madarász is szívesen elgyönyörködne ebben a táborban... (Aki a 3. nap krónikájának képei között fellelte az éneklős videót, hallhatta, hogy a gyerekek dalát micsoda madárkórus kísérte!) Tehát töltődünk a természeti csodákkal is.

És töltődünk tudással is természetesen. A nyelvi foglalkozásokat élvezik a gyerekek. Ügyesek, gyorsan és játékosan tanulnak. Csütörtökön plakátkészítés volt a fő attrakció. A képek közt megcsodálhatók az alkotások és az alkotás pillanatképeibe is betekintést kapunk.

Nyelvi és sporttábor!

Tündike néni ezt a címkét tűzte a táborunkra tegnap. Hogy miért?

Mert tegnap is kétszer strandoltunk és a 2 méteres medencében egyre nagyobb biztonsággal úsznak a gyerekeink. És sokat! Volt több olyan gyermekünk, akit félve engedtünk be az úszómedencébe hétfőn és kedden, de csütörtökön örömmel láttuk azt a vízbiztonságot, amelyet itt szerzett. Többen megtanulták a fejesugrást is! Megkapó látni azt a büszkeséget és lelkesedést az arcukon, melyet a sikerélmény okoz!

A futás pedig divattá vált a gyerekek közt. Lassan könnyebb felsorolni azokat, akik még nem rótták a köröket és kilométereket a tábori futópályán. Mi tagadás? Kedves Szülők! Büszkék vagyunk a gyermekeitekre!

Jöjjenek a fotók!