Bajnoki cím az olimpián

Kövy Olimpia 2015

A nagyhegyesi gyerekek ismét feltűnést keltettek összetartásukkal, összeszedettségükkel, tudásukkal:

Minden feladatnál kiemelték az állomást vezető tanárok a diákjaink csapatszellemét, tudását, talpraesettségét és megjelenését.

Kövy Olimpia

Február 20-án, pénteken Nádudvaron a Kövy Sándor Általános Iskola szervezésében, a Jókai 4 Sportcentrumban rendezték meg azt a versenyt, melyre tanulóink, már régen készültek.

Lázas munka folyt az előkészületek során. Több pedagógus és Véghné Kunkli Erika védőnő készítette a Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola maroknyi csapatát a megmérettetésekre. Hetek óta táncórákat vettek, elsősegélynyújtást gyakoroltak, az előre kiadott feladatokat megoldották, elkészítették.

Csapattagok

  • Dobi Beatrix
  • Halász Sarolta
  • Kerti Dorina
  • Gulyás Norbert
  • Harangi Péter
  • Nagy Balázs

A feladatok során több részképességet, sokféle kompetenciát és még több kreativitást kellett bevetni. A megmérettetésekkor szükség volt állóképességre, általános műveltségre, ügyességre, csapatmunkára, tánctudásra, előzetes kutatómunkára.

Tanulóink - köszönhetően a színvonalas és szeretetteljes vendéglátásnak és a kiváló csapatszellemnek - végig remekül érezték magukat. Nem is csoda, hiszen már a verseny elejétől tartották az első helyet. Szoros verseny volt, de biztos győzelem.

Értékes nyereménycsomaggal, kupával és érmekkel tértünk haza.

Köszönjük a felkészítést végző tanároknak, egészségügyi dolgozóknak, nélkülük nem jöhetett volna létre a győzelmünk.

Kiemelt köszönet illeti Tóthné Czeglédi Erzsébet tanárnőt, aki a felkészítést vezette és csapatunkat lelkesítette.

Végh László végig jelen volt a versenyen, segítette csapatunkat és gondoskodott arról, hogy ez a beszámoló is frissen elkészülhessen. Köszönjük! Így minden érintett és minden érdeklődő időben értesül róla:

Büszkék vagyunk rátok!